Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Γραμμή εξώθησης ταινιών κατασκευαστής

 

CHANGZHOU ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ CO. ΠΑΚΕΤΩΝ, ΕΠΕ

 

 

Ειδήσεις

December 14, 2022

Μπορεί η θερμοκρασία του μίξερ να επηρεάσει την ποιότητα του επίπεδου νήματος;

Μπορεί η θερμοκρασία του μίξερ να επηρεάσει την ποιότητα του επίπεδου νήματος;Ποια είναι τα οφέλη από τη βελτίωση της θερμοκρασίας και του χρόνου ανάμειξης;

Εξαρτάται από το τι είδους μίξερ και τι είδουςμηχανή σύρματοςχρησιμοποιείται.Υπό κανονικές συνθήκες, αυξήστε τη θερμοκρασία του μίξερ, είναι καλό μόνο για επίπεδα νήματα και δεν βλάπτει.

Flat Yarn Making Machine
Για αυτούςμίξερ υψηλής ταχύτητας, λόγω της υψηλής ταχύτητας ανάδευσης, η θερμοκρασία αυξάνεται, γεγονός που μπορεί να συνθλίψει το μητρικό υλικό και να το προπλαστικοποιήσει για να ψηθεί η υγρασία.
Αυτό το μείγμα είναι ευεργετικό για τη μικρότερη αναλογία μεγάλης διαμέτρου, η οποία βελτιώνει την ικανότητα εξώθησης ή βελτιώνει το μικτό αποτέλεσμα.

Ο εξωθητής χρησιμοποιεί το υλικό αναγέννησης για την παραγωγή επίπεδου νήματος.Ανακατεύεται σε υψηλή ταχύτητα και υψηλή θερμοκρασία για πολλή ώρα και το αποτέλεσμα είναι πιο εμφανές.
Ειδικά για τα μητρικά υλικά χωρίς τον παράγοντα σύζευξης, είναι απαραίτητο να θρυμματιστεί κατά την ανάμειξη.Είναι κατάλληλο για ανάμειξη ανακυκλωμένων υλικών, υλικών σε σκόνη και άλλων υλικών.

Στοιχεία επικοινωνίας