ΚΙΝΑ Γραμμή εξώθησης ταινιών κατασκευαστής

 

CHANGZHOU ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ CO. ΠΑΚΕΤΩΝ, ΕΠΕ

 

 

Ποιοτικός έλεγχος

CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Εξασφάλιση ποιότητας και υποχρέωση υπηρεσιών

 

1 εξασφάλιση ποιότητας、

Η επιχείρησή μας μπορεί να πάρει τρεις όρους ως βάση την ποιότητα των προϊόντων, δηλαδή, την ποιότητα προσωπικού, το σχέδιο και το επίπεδο κατασκευής και διαδικασίας, και το ακριβές σύστημα εξασφάλισης ποιότητας.

 

1). Ποιότητα προσωπικού

Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με τη βελτίωση της ποιότητας προσωπικού. Η επιχείρηση έχει το υψηλού επιπέδου πλαστικό σχέδιο μηχανών elites και τα διοικητικά ταλέντα. Οι χειριστές πρώτης γραμμής είναι ειδικευμένοι τεχνικοί. Η επιχείρηση τους εκπαιδεύει επίσης στις batch για να συνεχίσει τις δεξιότητές τους. Τέτοιοι υψηλού επιπέδου σχεδιαστές και ειδικευμένοι τεχνικοί παραγωγής θέτουν τα θεμέλια για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

 

2). Επίπεδο σχεδίου, κατασκευής και διαδικασίας

Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την ποιότητα των υπαλλήλων, ειδικά στην ενημέρωση της τεχνολογίας και τη βελτίωση της τεχνολογίας κατασκευής. Η επιχείρηση έχει καθιερώσει και έχει διατηρήσει συνεργασία και την υποστήριξη με τα σχετικά εσωτερικά κολλέγια και τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα, και στέλνει συχνά το τεχνικό προσωπικό για να λάβει την ανώμαλη βραχυπρόθεσμη κατάρτιση, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο σχεδίου τους και να εξασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός της επιχείρησης κρατά μπροστά στον ίδιο τύπο στην Κίνα.

 

3). Ακριβές σύστημα εξασφάλισης ποιότητας

Εκτός από τους υψηλού επιπέδου σχεδιαστές, την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και τους υψηλής ποιότητας εργαζομένους γραμμών παραγωγής, η επιχείρησή μας έχει επίσης ένα πλήρες σύνολο τέλειου ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, το οποίο τρέχει στην ακριβή συμφωνία με ISO9001: ποιοτικό σύστημα του 2000, και έλεγχοι το ανώτερο επίπεδο κάθε σημείου ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλιστούν η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και τα συμφέροντα των πελατών.

 

τεχνική υποχρέωση υπηρεσιών 2、

 

1). Η επιχείρησή μας θα εξετάσει τον εξοπλισμό πρίν αφήνει το εργοστάσιο και θα προσκαλέσει το χρήστη για την προκαταρκτική επιθεώρηση πριν από την αποστολή.

2). Να είστε αρμόδιος για την εγκατάσταση και η ανάθεση του εξοπλισμού, εξασφαλίζει ότι η ανάθεση ολοκληρώνεται μέσα στο χρόνο καθορισμένο στη σύμβαση. Η παραγωγή είναι κανονική. Ο αιτών θα είναι αρμόδιος για την τροφή και κατοικία των δαπανών της εγκατάστασης και ανάθεση του προσωπικού.

3). «Τρεις εγγυήσεις» θα εφαρμοστούν για τα προϊόντα που πωλούνται για μια περίοδο ενός έτους. Κατά τη διάρκεια της περιόδου «τριών εγγυήσεων», η επιχείρησή μας είναι αρμόδιες δωρεάν συντήρηση και αντικατάσταση οποιασδήποτε ζημίας στα μέρη κλειδί (εκτός από την ανάρμοστη λειτουργία και τα τρωτά μέρη).

 

3、 μετά από την υπηρεσία πωλήσεων υποχρέωση

1) Προκειμένου να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των πελατών, η επιχείρησή μας παρέχει την ισόβια υπηρεσία για τον εξοπλισμό.

2) Η επιχείρησή μας θα παράσχει στους πελάτες υψηλό - ποιότητα και υψηλά ανταλλακτικά τιμών για πολύ καιρό.

3) Η επιχείρηση παρέχει τις ελεύθερες τεχνικές οδηγίες για τον εξοπλισμό που διατάζεται αρχικά από τους χρήστες.

Παίρνω Γραμμή εξώθησης ταινιών & Monofilament γραμμή εξώθησης Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

 • CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD
  Πρότυπο: ISO9001
  Αριθμός: 7697A20Q10461R0S
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-05-18
  Ημερομηνία λήξης: 2023-05-17
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Non-woven chemical fiber production line
  Που εκδίδονται από: HEAD CERTIFICATION
 • CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: M.2020.206.C9311
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-09-22
  Ημερομηνία λήξης: 2025-09-23
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Non-woven fabric production line
  Που εκδίδονται από: UDEM
Στοιχεία επικοινωνίας