ΚΙΝΑ Γραμμή εξώθησης ταινιών κατασκευαστής

 

CHANGZHOU ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ CO. ΠΑΚΕΤΩΝ, ΕΠΕ

 

 

Περίπου εμείς

CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD
CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD
CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD
CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD
1 2 3 4
CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD
 • Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας με το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή, που βρίσκονται σε Changzhou, Jiangsu prov.

 • Ενωμένος κερδίστε ιδρυμένος ως εξαγωγή και εισάγετε την επιχείρηση, για να βοηθήσετε κυρίως τα εργοστάσιά μας επαγγελματικότερα για να εξαγάγει τη μηχανή στον κόσμο.

 • Οι ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί χρήστες επιχείρησης ειλικρινά που επισκέπτονται και που καθοδηγούν!

 • Επαγγελματική ομάδα μηχανικών και πεπειραμένη ομάδα πωλήσεων!

Παίρνω Γραμμή εξώθησης ταινιών & Monofilament γραμμή εξώθησης Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Ανατολική Ασία
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Μέση Ανατολή
 • Αφρική
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50
 • Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-30,000,000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2009
 • Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Εισαγωγή επιχείρησης:

 

Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας με το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή υφαμένων των PP μηχανών, των μη υφανθεισών μηχανών, monofilament της μηχανής κολλητικών ταινιών γραμμών παραγωγής, της multifilament intertwisting μηχανής εξώθησης, των κυκλικών αργαλειών και των ανταλλακτικών κ.λπ.

Βρισκόμαστε σε Changzhou, Jiangsu prov. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα, με το υποκατάστημα τοπικής υπηρεσίας οργάνωσης, έπαινος επιτευχμένο ποσοστό 100% πελατών. περισσότερο από 70% στην αγορά.

Οι εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη ικανοποίηση πελατών.

Το δίκτυο πωλήσεών μας καλύπτει περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας ανυπομονεί να χτίσει μια επιτυχή σχέση με τα elites.

 

Εξασφάλιση ποιότητας και υποχρέωση υπηρεσιών

 

1 εξασφάλιση ποιότητας、

Η επιχείρησή μας μπορεί να πάρει τρεις όρους ως βάση την ποιότητα των προϊόντων, δηλαδή, την ποιότητα προσωπικού, το σχέδιο και το επίπεδο κατασκευής και διαδικασίας, και το ακριβές σύστημα εξασφάλισης ποιότητας.

 

1). Ποιότητα προσωπικού

Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με τη βελτίωση της ποιότητας προσωπικού. Η επιχείρηση έχει το υψηλού επιπέδου πλαστικό σχέδιο μηχανών elites και τα διοικητικά ταλέντα. Οι χειριστές πρώτης γραμμής είναι ειδικευμένοι τεχνικοί. Η επιχείρηση τους εκπαιδεύει επίσης στις batch για να συνεχίσει τις δεξιότητές τους. Τέτοιοι υψηλού επιπέδου σχεδιαστές και ειδικευμένοι τεχνικοί παραγωγής θέτουν τα θεμέλια για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

 

2). Επίπεδο σχεδίου, κατασκευής και διαδικασίας

Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την ποιότητα των υπαλλήλων, ειδικά στην ενημέρωση της τεχνολογίας και τη βελτίωση της τεχνολογίας κατασκευής. Η επιχείρηση έχει καθιερώσει και έχει διατηρήσει συνεργασία και την υποστήριξη με τα σχετικά εσωτερικά κολλέγια και τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα, και στέλνει συχνά το τεχνικό προσωπικό για να λάβει την ανώμαλη βραχυπρόθεσμη κατάρτιση, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο σχεδίου τους και να εξασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός της επιχείρησης κρατά μπροστά στον ίδιο τύπο στην Κίνα.

 

3). Ακριβές σύστημα εξασφάλισης ποιότητας

Εκτός από τους υψηλού επιπέδου σχεδιαστές, την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και τους υψηλής ποιότητας εργαζομένους γραμμών παραγωγής, η επιχείρησή μας έχει επίσης ένα πλήρες σύνολο τέλειου ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, το οποίο τρέχει στην ακριβή συμφωνία με ISO9001: ποιοτικό σύστημα του 2000, και έλεγχοι το ανώτερο επίπεδο κάθε σημείου ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλιστούν η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και τα συμφέροντα των πελατών.

 

τεχνική υποχρέωση υπηρεσιών 2、

 

1). Η επιχείρησή μας θα εξετάσει τον εξοπλισμό πρίν αφήνει το εργοστάσιο και θα προσκαλέσει το χρήστη για την προκαταρκτική επιθεώρηση πριν από την αποστολή.

2). Να είστε αρμόδιος για την εγκατάσταση και η ανάθεση του εξοπλισμού, εξασφαλίζει ότι η ανάθεση ολοκληρώνεται μέσα στο χρόνο καθορισμένο στη σύμβαση, και εξασφαλίζει ότι ο χρήστης μπορεί

Η παραγωγή είναι κανονική. Ο αιτών θα είναι αρμόδιος για την τροφή και κατοικία των δαπανών της εγκατάστασης και ανάθεση του προσωπικού.

3). «Τρεις εγγυήσεις» θα εφαρμοστούν για τα προϊόντα που πωλούνται για μια περίοδο ενός έτους. Κατά τη διάρκεια της περιόδου «τριών εγγυήσεων», η επιχείρησή μας είναι αρμόδιες δωρεάν συντήρηση και αντικατάσταση οποιασδήποτε ζημίας στα μέρη κλειδί (εκτός από την ανάρμοστη λειτουργία και τα τρωτά μέρη).

 

3、 μετά από την υπηρεσία πωλήσεων υποχρέωση

1) Προκειμένου να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των πελατών, η επιχείρησή μας παρέχει την ισόβια υπηρεσία για τον εξοπλισμό.

2) Η επιχείρησή μας θα παράσχει στους πελάτες υψηλό - ποιότητα και υψηλά ανταλλακτικά τιμών για πολύ καιρό.

3) Η επιχείρηση παρέχει τις ελεύθερες τεχνικές οδηγίες για τον εξοπλισμό που διατάζεται αρχικά από τους χρήστες.

 

ΚΙΝΑ CHANGZHOU UNITED WIN PACK CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας