Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Γραμμή εξώθησης ταινιών κατασκευαστής

 

CHANGZHOU ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ CO. ΠΑΚΕΤΩΝ, ΕΠΕ

 

 

Ειδήσεις

December 9, 2022

Μπορεί το επίπεδο καλώδιο PE τεντωμάτων να προσθέσει το υλικό 20%PP για να μειώσει το κόστος;

Το κύριο materail υφαμένων των πλαστικό τσαντών είναι PP ή PE. Το κύριο ανακυκλωμένο υλικό είναι η μίξη των PP, του PE και άλλου resinou λειωμένων μετάλλων. Πώς να επιλέξει το υλικό θα επηρεάσει άμεσα την ποιότητα και την ικανότητα των υφαμένων τσαντών.

 

Μπορεί το επίπεδο καλώδιο PE τεντωμάτων να προσθέσει το υλικό 20%PP για να μειώσει το κόστος;

 

Κανονικά δεν μπορεί να προσθέσει για το υλικό 20% PP, ειδικά για τις βίδες με το μικρές μήκος και τη διάμετρο. Το σημείο τήξης του PE υψηλής πυκνότητας 5000s είναι για 125℃, ενώ το σημείο τήξης των PP είναι για 168℃.

 

Προσθέστε ένα μικρό ποσό PP στην πρώτη ύλη PE. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής σχεδίων καλωδίων, η θερμοκρασία του μέσου και τελευταίου τμήματος του βαρελιού μηχανών εξωθητών έχει φθάσει στη θερμοκρασία του plasticization PE (περίπου 230℃). Αυτή τη στιγμή, η πλαστικοποιημένη θερμοκρασία σημείου τήξης του PE έχει επιτευχθεί επάνω από 125℃. Το plasticization PE είναι ήδη πολύ καλό, εντούτοις, αυτό περιέχει ένα μικρό ποσό PP αλλά δεν είναι εντελώς πλαστικοποιημένο, επειδή η θερμοκρασία του σημείου τήξης PP είναι για 168℃, το οποίο είναι για 40℃ υψηλότερο από το PE. Επομένως, θα υπάρξουν PP τα μόρια στα λειωμένα μέταλλα PE. Τα PP τα μόρια θα εμποδίσουν την οθόνη φίλτρων, και το καλώδιο είναι σπασμένο κατά τη σχεδιασμό, και είναι επιρρεπές σε σπασμένο μετάξι κατά το σχεδιασμό.

 

Εάν η θερμοκρασία plasticization της εξώθησης αυξάνεται, και τα PP είναι πλήρως πλαστικοποιημένα, η θερμοκρασία του PE είναι πάρα πολύ υψηλή.

 

Εάν για 20% το υλικό PE προστίθεται στο τεντωμένο επίπεδο καλώδιο PP, ελέγχει κυρίως τα PP πλαστικοποιώντας τη θερμοκρασία, αν και το PE είναι πλαστικοποιημένο εκ των προτέρων, το γενικό ιξώδες λειωμένων μετάλλων θα μειωθεί ελαφρώς, αλλά θα υπάρξει κανένας τα μόρια PE και δεν θα εμποδίσει την οθόνη φίλτρων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί το επίπεδο καλώδιο PE τεντωμάτων να προσθέσει το υλικό 20%PP για να μειώσει το κόστος;  0

Στοιχεία επικοινωνίας